zosia Posted December 25, 2014 Report Share Posted December 25, 2014 czy miał ktos z tym problem też? nie umiem tej ściany z cegieł rozwalić. :c czytałam, że to może być jakiś błąd w grze, ale nie sądzę, bo grę mam kupioną, a nie ściąganą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoBieski1 Posted December 25, 2014 Report Share Posted December 25, 2014 Chodzi ci o pierwszy rozdział? O jaskinię salamandry, gdzie przetrzymywali uprowadzone dzieci? I chodzi ci o to, że aard w ogóle ci się nie włącza, czy nie rozwala ściany? Jeśli to drugie, to... spróbuj stanąć od niej trochę dalej. Z tego co pamiętam, skrypt nie uruchamiał się, gdy Geralt stał zbyt blisko. Spróbuj kilka razy. Ja grałę w wersję bodajże 1.3. Najnowsza to chyba 1.5, także różnie z tym może być. W każdym bądz razie próbuj z różnymi odległościami od ściany. Wesołych! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zosia Posted December 25, 2014 Author Report Share Posted December 25, 2014 tak, rozdział pierwszy. stałam zbyt blisko, już sobie z tym poradziłam, ale dziękuję bardzo za pomoc . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloodmorgh Posted April 2, 2015 Report Share Posted April 2, 2015 Ja też miałem z tym problem, ale zrobiłem reset bo myślałem, że bug a tu po prostu moja nieuwaga... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts