Superkarpik Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 Może by tak sesje wznowić to się forum ożywi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Jedi Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 Jest to dobry pomysł, chyba jesteśmy na to gotowi IHMO: zacznijmy od początku itp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 Ja jestem za wznowieniem, ale może to okazać się niemożliwe z czysto technicznych powodów: mianowicie nie odzyskamy pełnego składu graczy, którzy regularnie się pojawiali, a teraz się nie pojawiają. Trzeba więc będzie zacząć nową. Ale... żeby nie było tak jak z tamtą. Chciałabym, o ile to możliwe, jakiś zarys, jak to ma wyglądać i czego dotyczyć od potencjalnego MG. Nie pozwolę, żeby znowu utknęło w trakcie, to się po prostu nie godzi panowie. Ot co. Tak więc: pytanie #1 za 100 pkt: Kto zostanie MG? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Jedi Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 Ja zgłaszam Swoją kandydaturę. Może nie brałem udziału w milionie sesji, jednak myślę, że wyciągnąłem pewne wnioski z m.in. z naszej forumowej. Drugim kandydatem jest SuperKarpik, a trzecim... Selvan. Może jakby znalazł czas? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 heh, jakby to Selvan poprowadził, to bym się nie obraziła Przynajmniej doświadczony i z nieograniczoną wyobraźnią. Tylko czy on się tu pojawia w miarę często? Nie widuje go. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Jedi Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 Tu nie pojawia się w ogóle. To zapracowany student Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 Otóż to... jak więc miałby poprowadzić sesję? PS: jak masz z nim kontakt, pozdrów go od babci Shane ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Superkarpik Posted November 6, 2008 Author Report Share Posted November 6, 2008 Wydaje mi się, że teraz mógłby spróbować SJ. Mi sesja poprzednio nie wyszła, wyciągnę wnioski z błędów i przypatrzę się jak to pójdzie SJ ;D jak by co zgłaszam się na gracza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 Jeśli SJ czuje się na siłach, niech spróbuje Ja nigdy sesji nie prowadziłam, więc na razie nie czuję powołania do tego, aby zmienić ten stan rzeczy. Byłam tylko obserwatorem sprawnie prowadzonej sesji na forum Adamantytowej Wieży, za czasów jej świetności. Jakby co, SJ może się zawsze poradzić Selvana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deep Posted November 8, 2008 Report Share Posted November 8, 2008 Nie ma sprawy - moge wziąć udział Jest jedno ale - prawdopodobnie bede mogl uczestniczyc w sesji tylko w weekendy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 Hmm trochę rzadko jak na sesję... Nie ma szansy, żebyś pojawiał się częściej? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Jedi Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 Czy wznowienie sesji, nadal ma jakiś sens? czy może zaczniemy w końcu od nowa? :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 Jak mówiłam, jestem za wznowieniem, ale z fizycznych względów nie jest to możliwe, więc trzeba zacząć od nowa. Ale: kto będzie grał. Kto będzie MG? Już na samym początku leżymy SJ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Jedi Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 Na pewno leżymy, jeżeli chodzi o starą sesję. Gdzie się podziali tamci gracze? :> Co do nowej, kilka ogłoszeń i ruszamy (nawet w okrojonym składzie). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 No i np kto by się tym zajął? Co chcesz ogłosić? Kto się tu pojawi na tyle często, żeby wziąć udział w sesji? Kto poprowadzi grę? Ja nie będę grać, to mogę od razu powiedzieć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Jedi Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 Shane, stawisz za dużo nie potrzebnych pytań Ze 'starych' graczy ino ja się ostałem. Reszta nie ma czasu, lub EM już ich nie interesuje. Zwykły news na stronie głównej wystarczy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 SJ ja tu jestem od tego, żeby się wszystkiego czepiać, wiesz o tym : Jednakowoż chodzi mi o dobro EM i nie wyobrażam sobie naboru do sesji z kapelusza ;> Użytkownicy nawalili, a nieznajomi gości pociągną? I don't think so... Mój wrodzony pesymizm nie pozwala mi patrzeć na to z nadzieją... . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Jedi Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 Shane, tak nie można podchodzić do userów :o Trochę optymizmu... w końcu ja też tu jestem 'z przypadku'. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 Ja nie podchodzę TAK do userów. Z doświadczenia wiem, że żeby sesja na forum się kręciła, muszą wzią w niej udział użytkownicy forum, którzy regularnie je odwiedzają, a my takich nie mamy i już. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Jedi Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 Więc dyskusje nt. sesji zamykam, wrócimy do niej za parę tygodni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jachoo Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 Wznowienie sesji?!? NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!! :'( :'( :'( PS. przepraszam, wiem, że mój post niczego nie wniósł do rozmowy, ale nie mogłem się powstrzymać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 Niestety masz rację. W takim urywanym wydaniu sesja nie ma racji bytu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jachoo Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 no muszą być przerwy, jak to sobie wyobrażasz? Sesja przez cały rok? Studenci by umarli :o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 Nie mówię o sesji przez cały rok. Na sesje forumową powinno się przeznaczyć góra trzy miesiące, za to powinna ona być stosunkowo ciągła, a nie taka, jak nasza pierwsza. Urwana w trakcie, z powodu uśpienia graczy. Jak się podejmują udziału w sesji, to trzeba to doprowadzić do końca. Wiadomo, że może się coś komuś przytrafić, wyjazd, egzamin, cuda na kiju, ale to się załatwia z MG i on prowadzi postać nieobecnego. W przypadku nieobecności MG sesję się zawiesza, ale tylko na chwilę, a nie na rok :-X Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Superkarpik Posted March 19, 2009 Author Report Share Posted March 19, 2009 Pewni źli ludzie grożąc mi pobiciem nakazali mi wzowienie sesji. Tak więc jestem za wznowieniem sesji. Kto się pisze do składu w mieście Goldenville ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts