Inheritor Posted October 25, 2008 Report Share Posted October 25, 2008 Ty zaczałeś. Wpisuj sie własnych postów SJ. SJ: 3.9 Zabrania się kasowania moderatorskich wpisów do wiadomości. 10% dla tego pana za nie znajomośc i łamanie regulaminu. :| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted October 25, 2008 Report Share Posted October 25, 2008 Panowie co to? Drobna wojenka podjazdowa? Krytyka się przydaje, szczególnie młodym twórcom - a do starych się chyba nie zaliczacie, czyż nie? Więc może wytykajcie sobie dalej błędy - ale te rzeczowe, dotyczące treści, a nie tego, kto jak przyjmuje słowa krytyki. Ja osobiście w pewnym stopniu zgadzam się z wypowiedzią naszego gościa. Ciężarna kobieta z piłą wyzierającą z brzucha, to bardziej styl Grindhouse, niż groza sama w sobie. Większe "emocje i refleksje" wzbudziłby bardziej subtelny sposób zakończenia życia... Tak mi się wydaje. Ale rozumiem, że chciałeś wywołać coś... wzdygającego? SJ :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Jedi Posted October 26, 2008 Author Report Share Posted October 26, 2008 Drobna wojenka podjazdowa przyczyniała się (jak każda wojna) przyczyniła się do ożywienia forum, wczoraj napisano 26 postów. Chyba się Michał nie obrazisz, że nieświadomie reaktywowałeś forum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inheritor Posted October 26, 2008 Report Share Posted October 26, 2008 Świadomie, przy okazji jak zawsze . Inaczej i tak prawie nikt nie pisze, sory za niedelikatność. O i z tego co mi wiadomo pisanie zwykle imion forumowiczów jest oznaką chęci wykazania się przed resztą i utrwalenia swojej pozycji. Więc nie pisz, bo Ci to nie wychodzi, SJ ;p. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markusz Posted October 26, 2008 Report Share Posted October 26, 2008 nie widze zwiazku miedzy poszczegolnymi postami. Czy cos zostalo wykasowane? kasowanie postów to chyba najgorsza praktyka moderów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Jedi Posted October 26, 2008 Author Report Share Posted October 26, 2008 Nie, nic nie zostało skasowane. O nic się nie bój Markusz ;P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jachoo Posted November 21, 2008 Report Share Posted November 21, 2008 oj, ja tam nie wiem. Wiem do czego niektórzy moderatorzy na tym forum są zdolni :-* Do wszystkiego ^^ - SJ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts