Adeptus Posted May 11, 2020 Report Share Posted May 11, 2020 Gram sobie w tego klasyka i trochę dziwnie mi idzie. Jestem wojownikiem, teoretycznie nastawionym na walkę wręcz, ale co chwilę natrafiam na jakiegoś koksa, który rozwala mnie jednym uderzeniem, a moje ciosy (jeśli w ogóle zdążę go trafić) odbierają mu jakieś 3% życia. Jednocześnie większość tych koksów mogę pokonać niezbyt honorową taktyką "Strzel z łuku, odbiegnij trochę, strzel z łuku, znowu odbiegnij" i tak dalej. Mogę w ten sposób rozwalić praktycznie każdego (jedynie pewne problemy mam z wrogami, którzy dysponują atakiem dystansowym). Czy to normalne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrozie Posted May 28, 2020 Report Share Posted May 28, 2020 @Adeptus To normalne. Divine Divinity to stara i dość słabo zbalansowana gra. Masz otwarty świat, możesz iść w zasadzie gdzie chcesz, ale musisz liczyć się z tym, że możesz zgarnąć wpier... No chyba, że właśnie wykorzystasz taki exploit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts