Mrozie Posted January 25, 2009 Report Share Posted January 25, 2009 "Nowa" Enklawa Magii ruszyła - piszcie tutaj co się Wam podoba, a co nie, a takze wypisujcie wszystkie ew. znalezione błędy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Jedi Posted January 25, 2009 Report Share Posted January 25, 2009 Git Majonez, jakby to powiedziała Twoja sąsiadka :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted January 25, 2009 Report Share Posted January 25, 2009 Mrozu należy Ci się urlop, kawał ciężkiej pracy za tobą. Jednakże, moim wrodzonym talentem do czepialstwa, znalazłam źle wypozycjonowany avatar przy moim nicku, włazi mi na menu. EDIT: Aaa i właśnie zauważyłam, że nie mogę wrócić do strony głównej za pomocą linku umieszczonego w dole strony, pokazuje mi się "not found" EDIT: I jeszcze coś: w wszystkie menu gier są ok, tylko w Oblivionie jakieś czasne ramki parszywe EDIT: hmmm... znalazłam jeszcze coś: kliknięcie w galerie z Risen przenosi do galerii z Diablo 3 EDIT: Coś jest nie tak z czasem. Wg forum jest teraz 5:47, a w rzeczywistości jakby 13:P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrozie Posted January 25, 2009 Author Report Share Posted January 25, 2009 Mrozu należy Ci się urlop, kawał ciężkiej pracy za tobą. Jednakże, moim wrodzonym talentem do czepialstwa, znalazłam źle wypozycjonowany avatar przy moim nicku, włazi mi na menu. Załatwione. Aaa i właśnie zauważyłam, że nie mogę wrócić do strony głównej za pomocą linku umieszczonego w dole strony, pokazuje mi się "not found" Zalatwione. I jeszcze coś: w wszystkie menu gier są ok, tylko w Oblivionie jakieś czasne ramki parszywe To również załatwione. hmmm... znalazłam jeszcze coś: kliknięcie w galerie z Risen przenosi do galerii z Diablo 3 I to też. Coś jest nie tak z czasem. Wg forum jest teraz 5:47, a w rzeczywistości jakby 13:P A ztym już będzie trochę zabawy, ponieważ czas w postach jest ustawiony dobrze, natomiast na stronie głównej źle, chociaż odpowiada za to ten sam czas... postaram się to naprawić tak szybko jak się da. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Jedi Posted January 25, 2009 Report Share Posted January 25, 2009 Kaszani się edytowanie newsów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fly_killer Posted January 25, 2009 Report Share Posted January 25, 2009 Mój avatar też wchodzi mi do menu Używam najnowszego Firefoxa. Poza tym bardzo fajny ten wasz nowy lay :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrozie Posted January 25, 2009 Author Report Share Posted January 25, 2009 Kaszani się edytowanie newsów. Mój avatar też wchodzi mi do menu Używam najnowszego Firefoxa. Poza tym bardzo fajny ten wasz nowy lay :-) Jedno i drugie naprawione. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 Menu użyszkodnika: Czy link "Administracja" jest absolutnie niezbędny w tym miejscu? W końcu żadne z nas, prócz Ciebie Mrozu, nie ma do tego dostępu. I a'propos tego samego menu: brakuje mi tam linku do powrotu do strony głównej. Ciągłe zjeżdżanie całkiem na dół jest, przynajmniej dla mnie, trochę irytujące, a chyba nie zaszkodziło by, gdyby była taka możliwość w dwóch miejscach? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Jedi Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 Podpisuję się pod propozycją Shane Dość uciążliwie, ciągle zjeżdża się w dół. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrozie Posted January 27, 2009 Author Report Share Posted January 27, 2009 Menu użyszkodnika: Czy link "Administracja" jest absolutnie niezbędny w tym miejscu? W końcu żadne z nas, prócz Ciebie Mrozu, nie ma do tego dostępu. O_________O Zabijcie mnie, tego zwykli śmiertelnicy nie powinni widzieć... I a'propos tego samego menu: brakuje mi tam linku do powrotu do strony głównej. Ciągłe zjeżdżanie całkiem na dół jest, przynajmniej dla mnie, trochę irytujące, a chyba nie zaszkodziło by, gdyby była taka możliwość w dwóch miejscach? Toć link jest nad każdym artykułem, a kryje się on pod tajemniczym napisem "Enklawa Magii". No ale ok, dodałem link na górze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Jedi Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 Miałeś ukryć link 'Administracja' a nie całe górne pole! :O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 Nie ma linku na górze, nie ma administracji, nie ma panelu logowania, NIE MA NICZEGO. Na stronie głównej nie ma nawet napisu Enklawa Magii. Sytuacja rodem z wizji Kononowicza: "nie będzie niczego" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cedrik Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 Cóż, mi się BARDZO podoba nowy wygląd. Jest o wiele bardziej klimatyczny. Tylko zastanawiają mnie tabelki przy kliknięciu na button. Trzeba na nie kliknąć, by się schowały. Jak dla mnie to jest trochę...Nowatorskie i takie z lekka wkurzające. One powinny się chować po tym, jak ktoś zdejmie z nich kursor. Tak mi się przynajmniej wydaje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fly_killer Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 Ale za to można sobie rozwinąć kilka działów jednocześnie. Podoba mi się tak jak jest :-P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 Początkowo miała być wersja proponowana teraz przez Cedra, ale ze względów technicznych i funkcjonalnych, zostało to zmienione na obecną wersję. Proszę nie marudzić, kliknięcie dwa razy zamiast razu to chyba nie aż taki wysiłek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fly_killer Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 taaa...i mówi to maruda której nie chciało się zjeżdżać w dół Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrozie Posted January 28, 2009 Author Report Share Posted January 28, 2009 No właśnie: jedni mnie kiedyś męczyli, ze ma się otwierać kilka menusów na raz, a teraz z kolei w drugą stronę, czyli znikanie po "zjechaniu" myszą. Eh, cięzko tu znaleźć kompromis. Na razie zostanie jak jest, ale niewykluczone, że menu będzie jeszcze modyfikowane (ot, choćby powstrzymywanie menusów przed zamknięciem po przeładowaniu strony, o czym mi wiele osób wspominało). Ale ogólnie jestem zadowolony z wykonanej pracy i ocen jakie otrzymujemy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 Od czasu wypozycjonowania, buttony wychodzą "poza" tło strony... Chodzi o widok z poziomu forum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts