Curenor Posted August 25, 2011 Report Share Posted August 25, 2011 #Tytuł: Skyrama: Twój menedżer lotniska online Skyrama to nowa gra przeglądarkowa z gatunku gier ekonomicznych. Gra koncentruje się na budowie własnego lotniska. Zaczynając z małym pasem startowym i niewielkim hangarem, mamy za zadanie stworzyć międzynarodowy port lotniczy, który będzie w stanie wysyłać setki ludzi do różnych zakątków Europy. Tuż po rejestracji w grze, samouczek wprowadza nas w tajniki zabawy i pomaga stawiać pierwsze kroki jako dyrektor lotniska. [align=center] [/align] Co sądzicie o tej gierce ? Wydaje sie smakowitym kąskiem ... Oficjalna strona gry: Skyrama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrozie Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 Nieźle wygląda jak na grę przeglądarkową. Osobiście nie grałem, jakoś nigdy nie byłem miłośników "Tycoonów". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolekso Posted December 14, 2011 Report Share Posted December 14, 2011 Gra jest bardzo fajna , warto spróbować . -- Mieszkania na sprzedaż Wrocław Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadina Posted January 18, 2012 Report Share Posted January 18, 2012 Skyrama jest akurat jedną z lepszych -ram, czyli wszystkich możliwych symulacji, których ostatnio jest od zatrzęsienia. Ja akurat pierwszy raz zagrałam przez siostrzenicę, ale sama dałam się wciągnąć _______________________ …entering the shadowrun online, hoping to survive… Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts