Mrozie Posted August 26, 2016 Report Share Posted August 26, 2016 Enklawa się zmienia, zmienia się i forum, na które zamierzamy w końcu rzucić skuteczny czar Wskrzeszenia. Zmian za dużo może i nie ma, bo i uważam obecny styl za całkiem dobry, ale parę rzeczy jednak zmodyfikowano. Komentujcie i oceniajcie, może coś jeszcze należałoby zmienić. Informacja na razie idzie tylko przez forum. "Oficjalne" otwarcie nastąpi w zbliżające się wielkimi krokami dziesiąte urodziny portalu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aniolbezserca Posted July 18, 2022 Report Share Posted July 18, 2022 @Mrozie Fajnie, ze zawitałeś na forum. Szkoda, że po tak długiej przerwie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrozie Posted July 20, 2022 Author Report Share Posted July 20, 2022 Ostatnie miesiące były ciężkie. Musiałem coś odciąć. Postowanie na forum i social mediach było najmniej bolesne. Ale wracam. Wracam do regularnego zaglądania tutaj, w niedalekiej perspektywie popracuję też nad powrotem social mediów. Nie ukrywam jednak, że największym priorytetem jest świeży content poradnikowy na stronie, bo zalega mi na dysku trochę rzeczy, które muszę przejrzeć i opublikować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aniolbezserca Posted July 20, 2022 Report Share Posted July 20, 2022 Mam nadzieję, że przełoży się to na powiększenie grona aktywnych forumowiczów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrozie Posted August 8, 2022 Author Report Share Posted August 8, 2022 Pewnie tak. Wiele zależy od tego, jak duży budżet będę mógł na to przeznaczyć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aniolbezserca Posted August 8, 2022 Report Share Posted August 8, 2022 Szykują się jakieś konkursy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrozie Posted August 12, 2022 Author Report Share Posted August 12, 2022 W jakiejś formie na pewno. Tutaj zastanawiam się nad tym, jak to zrobić: a) nagrody za aktywność na forum b) zwykłe konkursy jak w przeszłości c) jedno i drugie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts