Sir Jedi Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 Smajl Korn3r - czyli k?cik ?miechowy. Wszelkiej Ma?ci Zwa?a i Beka która nie obra?a innych itp. ;] Let''s Go: http://img233.imageshack.us/img233/7153/przypadekxxxgs2.jpg[/img] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aldarion Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 Kumpel wys?a? mi to w walentynki. Mia?em niez?y ubaw. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jachoo Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 A ja przytocze kawa?, który szczerze mnie rozbawi?, gdy go us?ysza?em. Trzech przyjació? z Polski mia?o wspólne marzenie - wyruszy? w egzotyczn? podró? do Afryki. Mieli tylko du?y problem - byli do?? biedni, a jak wiadomo wyprawa taka wi??e si? ze sporymi nak?adami finansowymi. W zwi?zku z tym postanowili, ze od?o?a troszke grosza i zrealizuj? marzenie. I tak ciu?ali grosz do grosza, ?yj?c wr?cz o chlebie i wodzie przez niemal?e dziesi?? lat, ale uzbierali potrzebna kwot?. Pojechali. Na miejscu oczywi?cie ró?ne safari, ogl?danie dzikiej zwierzyny, zwiedzanie wiekszych miast, zabytków, etc. Pewnego dnia, gdy rozbili ju? obóz na noc, dwóch z nich wpad?o na taki pomys? i zagaduj? trzeciego: -Ej, stary, chod?, zrzucimy si? na wódke i sobie popijemy, tyle lat nic nie spo?ywali?my alkoholu, to teraz w Afryce mo?emy sobie na to pozwoli?. A on na to: -Nie, ch?opaki, dajcie spokój. Wol? zostawi? t? kas? i wyda? j? po?niej na jakies dodatkowe safarii. W zaistnia?ej sytuacji poszli tylko we dwójke. Wstawili si? ostro i wracaj? do obozu. Patrz?, a na samym ?rodku le?y 5-cio metrowy aligator, z paszczy wystaje mu tylko g?owa ich kompana. I jeden z nich zagaduje do drugiego: -teee....paaatszz, jaaahii gnoojehh.... naa wóde ?a?owa? pieniezzzyyy, a ?piworek to sobie Lacoste kupi?. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Jedi Posted February 16, 2008 Author Report Share Posted February 16, 2008 ?art przedni ;D Og?aszam konkurs, nagrod? g?ówn? jest pój?cie z Mn? oraz Twoim psem na Królewn? ?nie?k?! Aby Zdoby? te upragnione nagrody musisz tylko odpowiedzie? na poni?sze pytania :] http://img222.imageshack.us/img222/7921/pekin9670cnh7.jpg[/img] A teraz szybki kurs "wrzucania" zdj?? na forum: -Wchodzimy na imageshack.us -W odpowiednim miejscu wrzucamy link do zdj?cia lub wskazujemy gdzie owo zdj?cie znajduje si? na naszym komputerze. -Czekamy a? wszystko si? za?aduje -Kopiujemy link -Na Forum wpisujemy link do zdj?cia, nast?pnie zamykamy tag. -Gotowe :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markusz Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 SJ moje odpowiedzi znasz kiedy? na pb mia?e? to foto i odpowiada?em ;p 1. prawy od lewej 2. para nr 2 3. te trojaczki u góry 4. 412 i 3/4 5. ten sko?nooki wygra?em ? Doda?em Twoj? odpowied? ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naler Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 http://tcc.itc.it/people/rocchi/fun/europe.html czyli czym ró?ni si? W?och od Europejczyka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Jedi Posted February 26, 2008 Author Report Share Posted February 26, 2008 Kogo ?ycie tak wygl?da? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted March 1, 2008 Report Share Posted March 1, 2008 http://img81.imageshack.us/img81/9546/0125224417ew4.th.jpg[/img] Podobno m??czy?ni lubi?, kiedy kobieta ma d?ugie paznokcie - co powiecie na to Panowie?? Mnie to rozwali?o YYyyy Ja tam wole króciutkie i zadbane ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Jedi Posted March 1, 2008 Author Report Share Posted March 1, 2008 No wi?c Ja znalaz?em dwa do?? ciekawe profile na Fotka.pl Pono? kobiety lubi? zadbanych m??czyzn, co Wy drogie panie na to? Ksi??a te? maj? Swoje Fotki xD Zadbane co? :| Mieli by? m??czy?ni... :o - Shane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrozie Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 SJ -> ten pierwszy link straszny ;o Z kolei mnie ta gierka rozwali?a. Kompletnie i totalnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Jedi Posted March 3, 2008 Author Report Share Posted March 3, 2008 O ?eeee to patrzy xD Mrozie ale Mhroczna Emo Przebieranka, gratuluj? gustu : ;D ;D ;D ;D ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrozie Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 Mrozie ale Mhroczna Emo Przebieranka, gratuluj? gustu : ;D ;D ;D ;D ;D Teraz ju? wiesz dlaczego tak d?ugo nie by?o aktualki. ;p Ale sic! ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naler Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 Scrat->nie ma czasu na orzeszki IMHO ?wietne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jachoo Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=yUC7HdtqItc Ku przestrodze zapale?ców gier fabularnych... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Jedi Posted March 26, 2008 Author Report Share Posted March 26, 2008 Buty ucieczki wymiataj? ;D Mistrz drugiego planu Rozmawiajace miesi?czne dziecko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markusz Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=_5FY77FIeTI Gracjan z serwisu pierdolnieci.pl powraca z nowym projektem! Pytanie z korytarza: "Jak ci sie Gracjan podoba?" Zbigniew(Mój Idol): "Zajebisty. Zer?n??bym go fest" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Jedi Posted April 9, 2008 Author Report Share Posted April 9, 2008 Film instrukta?owy dla tych co nie czaj? metalu :] Film dla tych co czaj? metal :O Oba filmy zawieraj? wulgaryzmu :o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 OOO NIEEEE! Normalnie pocisk panowie ;D Freak Tulibu dibu douchoo :o :o :o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markusz Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 ken lee - kilka tygodni temu to by?a ulubiona piosenka mojego akademika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 Markusz, powiedz mi. Jeste? m?dry Jak mo?na by? tak t?pym, jak ta pi?kna pani? No jak? Powiedz mi, bo ja nie rozumiem... ??? A co do tego Freaka - my?licie, ?e on ?artuje i specjalnie robi z siebie g?upka? :-\ Mam nadzieje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markusz Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 no czemu sie z pani smiejesz ona po prostu jest bardzo s?abo wykszta?cona w jezyku angielskim ale mysli ze dobrze có?, ró?ne okazy chodza po swiecie. A co do Freaka to ja nie wiem ale podejrzewam ze mogl to zrobic dla rozglosu ;p ale czy w naszym idolu nie bylo takich cudakow :>? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siudek18 Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=l07JUHlBCl0 polski idol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrozie Posted April 25, 2008 Report Share Posted April 25, 2008 Zaktualizowana tablica okresowa pierwiastków Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Jedi Posted May 28, 2008 Author Report Share Posted May 28, 2008 Kobex! TENACIOUS D - Kickapoo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siudek18 Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 http://youtube.com/watch?v=E46Q22whVTw <- ja i deep na scenie ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts