Jump to content

Smajl Korner

Sir Jedi

Recommended Posts

• Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

A ja przytocze kawa?, który szczerze mnie rozbawi?, gdy go us?ysza?em.

Trzech przyjació? z Polski mia?o wspólne marzenie - wyruszy? w egzotyczn? podró? do Afryki. Mieli tylko du?y problem - byli do?? biedni, a jak wiadomo wyprawa taka wi??e si? ze sporymi nak?adami finansowymi. W zwi?zku z tym postanowili, ze od?o?a troszke grosza i zrealizuj? marzenie. I tak ciu?ali grosz do grosza, ?yj?c wr?cz o chlebie i wodzie przez niemal?e dziesi?? lat, ale uzbierali potrzebna kwot?. Pojechali. Na miejscu oczywi?cie ró?ne safari, ogl?danie dzikiej zwierzyny, zwiedzanie wiekszych miast, zabytków, etc. Pewnego dnia, gdy rozbili ju? obóz na noc, dwóch z nich wpad?o na taki pomys? i zagaduj? trzeciego:

-Ej, stary, chod?, zrzucimy si? na wódke i sobie popijemy, tyle lat nic nie spo?ywali?my alkoholu, to teraz w Afryce mo?emy sobie na to pozwoli?.

A on na to:

-Nie, ch?opaki, dajcie spokój. Wol? zostawi? t? kas? i wyda? j? po?niej na jakies dodatkowe safarii.

W zaistnia?ej sytuacji poszli tylko we dwójke. Wstawili si? ostro i wracaj? do obozu. Patrz?, a na samym ?rodku le?y 5-cio metrowy aligator, z paszczy wystaje mu tylko g?owa ich kompana. I jeden z nich zagaduje do drugiego:

-teee....paaatszz, jaaahii gnoojehh.... naa wóde ?a?owa? pieniezzzyyy, a ?piworek to sobie Lacoste kupi?.

?art przedni  ;D

Og?aszam konkurs, nagrod? g?ówn? jest pój?cie z Mn? oraz Twoim psem na Królewn? ?nie?k?! Aby Zdoby? te upragnione nagrody musisz tylko odpowiedzie? na poni?sze pytania :]

437x373http://img222.imageshack.us/img222/7921/pekin9670cnh7.jpg[/img]

A teraz szybki kurs "wrzucania" zdj?? na forum:

-Wchodzimy na imageshack.us

-W odpowiednim miejscu wrzucamy link do zdj?cia lub wskazujemy gdzie owo zdj?cie znajduje si? na naszym komputerze.

-Czekamy a? wszystko si? za?aduje

-Kopiujemy link

-Na Forum wpisujemy link do zdj?cia, nast?pnie zamykamy tag.

-Gotowe :]

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

no czemu sie z pani smiejesz :D ona po prostu jest bardzo s?abo wykszta?cona w jezyku angielskim ale mysli ze dobrze :P có?, ró?ne okazy chodza po swiecie.

A co do Freaka to ja nie wiem ale podejrzewam ze mogl to zrobic dla rozglosu ;p ale czy w naszym idolu nie bylo takich cudakow :>?

• 2 weeks later...
  • 1 month later...