Margott Posted March 5, 2010 Report Share Posted March 5, 2010 Przekonał mnie do tego Matimak, więc wstawiam link do moich bazgrołów (rysuje od niedawna więc nie są idealne). ??? http://sztuka-manga.socjum.pl/galeria/album/135/Margott Może się komuś spodoba mam nadzieję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted March 5, 2010 Report Share Posted March 5, 2010 Przejrzałam. Fajnie, że jest jeszcze ktoś, kto szkice szkicuje ołówkiem, w dobie tabletów ta forma trochę zanika. Na mandze się nie znam kompletnie, więc do ewentualnych "ideałów" odnieść się nie mogę, ale powiem ci, że oglądając twoje szkice, poczułam, że sama mam ochotę coś naskrobać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Margott Posted March 7, 2010 Author Report Share Posted March 7, 2010 Nie wiem czy moje "bazgrołki" mogą zachęcić kogoś do rysowania. X) Widziałam twoje rysunki i szczęka opadła mi z wrażenia :o ( też chce tak rysować XD ) Jeśli byś kiedyś chciała narysować mangę mogę dać ci kilka wskazówek co i jak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matimak Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 Przekonał mnie do tego Matimak, więc wstawiam link do moich bazgrołów (rysuje od niedawna więc nie są idealne). Od razu Tolkien Śródziemia nie stworzył, z resztą ideał to pojęcie względne. Ja mogę się tylko cieszyć, że dałaś się namówić i mieć nadzieję, że obie Panie nauczą się od siebie czegoś o sztuce rysunku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 nadzieję, że obie Panie nauczą się od siebie czegoś o sztuce rysunku Czyli, że mam zacząć rysować mangę? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matimak Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 Wyzwań dla artysty nigdy za wiele prawda? Może powinnaś spróbować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Jedi Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 Czyli, że mam zacząć rysować mangę? Może lepiej nie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kot_Behemot Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 nadzieję, że obie Panie nauczą się od siebie czegoś o sztuce rysunku Czyli, że mam zacząć rysować mangę? Why not? Zabawa z innymi stylami bywa rozwijająca, a manga to akurat bardzo ciekawy styl, nawet jeśli obecnie nieco nadużywany przez nastolatki ( zwłaszcza te zakochane w w emo-bishounenach ). Kto wie, czego się nauczysz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hazreth Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 ( zwłaszcza te zakochane w w emo-bishounenach ). Odwal się od emo bishounenów ;( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Margott Posted March 9, 2010 Author Report Share Posted March 9, 2010 Zabawa z innymi stylami bywa rozwijająca, a manga to akurat bardzo ciekawy styl, nawet jeśli obecnie nieco nadużywany przez nastolatki ( zwłaszcza te zakochane w w emo-bishounenach ) Zgadzam się, że manga to ciekawy styl ,w końcu sama rysuję mangę; jednak za przeproszeniem nie wszyscy miłośnicy mangi mają nie równo pod sufitem!! >!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kot_Behemot Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 Zabawa z innymi stylami bywa rozwijająca, a manga to akurat bardzo ciekawy styl, nawet jeśli obecnie nieco nadużywany przez nastolatki ( zwłaszcza te zakochane w w emo-bishounenach ) Zgadzam się, że manga to ciekawy styl ,w końcu sama rysuję mangę; jednak za przeproszeniem nie wszyscy miłośnicy mangi mają nie równo pod sufitem!! >!!!!! http://top10kid.com/wp-content/uploads/cosplay11.jpg[/img] http://top10kid.com/wp-content/uploads/cosplay10.jpg[/img] Przepraszam, coś mówiłaś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 Czyli, że mam zacząć rysować mangę? Może lepiej nie. Czemu "lepiej nie"? Myślisz, że nie miałabym ręki do tego? Przepraszam, coś mówiłaś? Margott coś mówiła, ale ja to już chyba nic nie powiem :-X Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Margott Posted March 10, 2010 Author Report Share Posted March 10, 2010 To miał być taki miły kącik o mandze :-[ (nie wypowiadam się więcej na ten temat > {patrz wyżej kot_ behemot i jego opinia na temat fanów mangi} ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Margott Posted March 10, 2010 Author Report Share Posted March 10, 2010 Czemu "lepiej nie"? Myślisz, że nie miałabym ręki do tego? Na pewno dałabyś radę . Masz ogromny talent i chciałabym zobaczyć coś mangowego twojego autorstwa . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hazreth Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 To miał być taki miły kącik o mandze :-[ (nie wypowiadam się więcej na ten temat > {patrz wyżej kot_ behemot i jego opinia na temat fanów mangi} ) Let me continue this, then. http://semantink.com/wordpress/wp-content/uploads/2009/08/bad_cosplay_1.jpg[/img] :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Jedi Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 Margott, Nie przejmuj się Hazem, bo to zwykły cham. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hazreth Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 Margott, Nie przejmuj się Hazem, bo to zwykły cham. To, że dostało się mnie, ale Kotu już nie (jego obrazki były bardziej obleśne, poza tym były dwa!), sugerowałoby, że to raczej koleżeński prztyczek - co jest o tyle dziwne, że nie jesteśmy przecież kolegami. Bez względu na wszystko jednak, miło mi słyszeć takie słowa od ciebie. @Margott - nie musisz się obrażać, bo z mojej strony (za Kota się nie wypowiadam, ale przypuszczam, że jest tam podobnie) to był tylko żart. Chyba, że obrazić się masz ochotę, wtedy czyń, jak tylko sobie zażyczysz :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 Litości! Nie dawajcie więcej takich zdjęć Spać potem nie mogę, główkując, czy ci ludzie naprawdę są TAKIMI fanami, czy po prostu robią sobie, kolokwialnie mówiąc, zwałę z prawdziwych fanów A co do rysowania mangi przeze mnie... hmm... nie wygląda to na specjalnie trudne. Chyba łatwiejsze, niż staranie się, żeby człowiek wyglądał jak... człowiek? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kot_Behemot Posted March 11, 2010 Report Share Posted March 11, 2010 Litości! Nie dawajcie więcej takich zdjęć http://img52.imageshack.us/img52/3306/pikachucosplay.jpg[/img] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted March 12, 2010 Report Share Posted March 12, 2010 Bezczelny : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
araszmaras Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 Śmiem twierdzić, że masz talent Margott:) Nie jestem fanem mangi (poza zwyczajową i swego czasu modną schizą na "Czarodziejki z księżyca" heh) ani żadnym specjalistą w tej dziedzinie, ale dla oka przyjemne bardzo te rysunki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Margott Posted March 13, 2010 Author Report Share Posted March 13, 2010 Dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
araszmaras Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 Dzięki O! I to mi się podoba..żadne tam: "no co wy, dajcie spokój" albo coś innego z fałszywej skromności. Dziewczyna wie, że potrafi i oby więcej takiej twórczości;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 Właśnie. Skoro już mamy talenty, parę rysunków i prac graficznych w dziale "Twórczość własna" na forum, to może w końcu zamieścimy coś w naszym enklawowym dziale "Fanart"? Mamy tam parę opowiadań, ale grafik żadnych, a szkoda ich nie pokazać, o ile autorzy się zgodzą. Co wy na to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
araszmaras Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 ja nie rysuję, więc się nie wypowiadam..ale pooglądam z dziką rozkoszą Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts