Shane Posted May 10, 2010 Author Report Share Posted May 10, 2010 88? I do tego z Bydgoszczy... hłe hłe Witam, witam ;P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Jedi Posted May 10, 2010 Report Share Posted May 10, 2010 Witaj. Śmiało u nas publikuj, pisz na forum i czytaj artykuły. Na zdrowie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matimak Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 No no Bard, ciekawych rzeczy się tu dowiaduję . Nie pozostaje mi nic innego, jak tylko dorzucić się do powitań, z nadzieją, że "wejdziesz" w to nowe środowisko i zostaniesz na dłużej . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sigyn Posted December 27, 2010 Report Share Posted December 27, 2010 Salve . Ja napiszę krótko bowiem nie lubię pisać o sobie. Na imię mi Ola, mieszkam w miasteczku w górach Sowich. Na świecie stąpam 16 zim już. Do moich zainteresowań należy szerokie pojęcie sztuki . Muzyka (granie na nerwach, ale z tego nie da się utrzymać :<),książki, mitologia nordycka (nick na to wskazuje ;p ) i nauka języków. W przyszłości chciałabym zostać muzykiem (ale gitara mi nie idzie), piosenkarką w jakimś sławnym zespole typu stary Nightwish czy Within Temptation lub pisarką. Przygodę z fantastyką zaczęłam będąc w podstawówce. Przeczytałam "Wilk" K.B. Miszczuk potem "Whisper Nawiedzony Dom" Isabel Abedi i tak to za sobą pociągnęło lawinę polskich autorów typu M.J. Kossakowska. To chyba tyle, dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matimak Posted December 27, 2010 Report Share Posted December 27, 2010 Witamy Cię więc na forum Olu. Aby stało się ono dla Ciebie przystanią, w której rozwiniesz swoje zainteresowania w gronie ciekawych ludzi (to gwarantuję). Abyś została z nami jak najdłużej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sigyn Posted December 28, 2010 Report Share Posted December 28, 2010 Nie ma problemu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MG_Wolferin Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 Witamy, Witamy :-[ xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sigyn Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 Łaał, nie sądziłam, że ktoś mnie tak miło powita . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shimazu Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 Witam Hmm... Tak jak w temacie. Kilka słów o sobie? Musze przyznać, że wyskrobanie czegoś na swój temat nie jest takie proste. Ale warto spróbować. Mam na imię Paweł. Jestem uczniem liceum, druga klasa. Mam tendencję do podejmowania złych decyzji. Właściwie to sam sobie przeszkadzam. Staram się próbować różnych rzeczy. Właśnie dlatego tu jestem. Jeśli chodzi o zainteresowania. Początki przygody z literaturą wiązałem z historią Japonii. Mam nadzieję, że jeszcze do tego wrócę. Teraz fantastyka pochłonęła mnie w całości. Zaczęło się od "Ostatniego życzenia", autora chyba każdy zna. Jeśli chodzi o gry. Gram w zasadzie... Nawet nie pamiętam ile. Każdy gatunek jest dla mnie dobry i warty poznania. Najcięższe spotkanie miałem chyba z RPG''''''''ami. Za wcześnie się zmierzyłem z tym gatunkiem. Świat Gothica po prostu mnie zjadł i się zagubiłem. Filmy? Żadnym dobrym tytułem nie pogardzę. To chyba tyle. Witam jeszcze raz i pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matimak Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 Witamy, Witamy :-[ xD Wilczku, tylko nie zacznij i tu wyć do księżyca. A Ciebie Pawle witamy na forum, życząc jednocześnie owocnego pobytu w naszym pozytywnie zakręconym towarzystwie. Zachecamy do aktywnego postowania i uczestnictwa w życiu forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MG_Wolferin Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 Wilczku, tylko nie zacznij i tu wyć do księżyca. Aaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!! -- Witamy na forum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kot_Behemot Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 Witamy, Witamy :-[ xD Awwww. Love story, czy też wilczek to napalony podrywacz? :3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MG_Wolferin Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 Witamy, Witamy :-[ xD Awwww. Love story, czy też wilczek to napalony podrywacz? :3 To i to :-[ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kot_Behemot Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 Kryć się, komu dziewictwo miłe! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MG_Wolferin Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 Kryć się, komu dziewictwo miłe! Nie mam litości! > Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sigyn Posted December 31, 2010 Report Share Posted December 31, 2010 :-[ Emm...ja wilki bardzo lubię, nie rób mi krzywdy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MG_Wolferin Posted December 31, 2010 Report Share Posted December 31, 2010 :-[ Emm...ja wilki bardzo lubię, nie rób mi krzywdy Postaram się nad sobą panować :-[ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sigyn Posted December 31, 2010 Report Share Posted December 31, 2010 :-[ A tak właściwie jak się nazywasz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MG_Wolferin Posted December 31, 2010 Report Share Posted December 31, 2010 :-[ A tak właściwie jak się nazywasz? Niby Bartek, ale wystarczy Wilku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matimak Posted December 31, 2010 Report Share Posted December 31, 2010 :-[ A tak właściwie jak się nazywasz? Niby Bartek, ale wystarczy Wilku Przez niektórych nazywany po prostu Braciszkiem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MG_Wolferin Posted December 31, 2010 Report Share Posted December 31, 2010 Przez niektórych nazywany po prostu Braciszkiem Jak w Robin Hoodzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sigyn Posted December 31, 2010 Report Share Posted December 31, 2010 Braciszek? Robin Hooda pamiętam tylko jako bajkę tą z lisami i w ogóle xD. I na dodatek nie całą . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matimak Posted December 31, 2010 Report Share Posted December 31, 2010 Braciszek? ano wiesz. Czujemy tego samego ducha, ze tak powiem..... Z reszta, to ON wyskoczył z tym pierwszy ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenalee Posted December 31, 2010 Report Share Posted December 31, 2010 Witam wszystkich serdecznie. Nazywam się Paulina, mam 16 lat i uczę się w pierwszej klasie LO o profilu filologiczno-artystycznym. Moją pasją są książki, fotografia oraz psychologia. Z dwoma powyższymi kierunkami chciałabym wiązać swoją przyszłość, jednak coraz częściej myślę również nad pedagogiką. Jestem miłośniczką kotów oraz dobrej, rockowej muzyki. Od kilku miesięcy zajmuję się pisaniem recenzji, co stało się dla mnie bardzo ważne. Uwielbiam pisać, tworzyć przeróżne teksty (niektóre wychodzą gorzej, inne nie, wiadomo... jest różnie), dlatego miło mi zagościć na tej stronie. Jestem raczej osobą cichą i niekonfliktową, bardzo nie lubię wdawać się w niepotrzebne kłótnie i potyczki słowne. Cenię sobie spokój i opanowanie (dlatego też wprost nienawidzę imprez ). Dodam jeszcze, że zawsze mam problem by w jakikolwiek sposób się przedstawić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kot_Behemot Posted January 1, 2011 Report Share Posted January 1, 2011 Jestem raczej osobą cichą i niekonfliktową, bardzo nie lubię wdawać się w niepotrzebne kłótnie i potyczki słowne. Haz będzie niepocieszony Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts