Shane 1 Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 A skąd Nie trzeba będzie ich przedstawiać, od razu będzie widać grupę wariatów z I LO w Nakle ;-) Wuja nie podpuszczam cię, ale nie wydrzesz się starym tekstem na powitanie Quote Link to post Share on other sites
Seif al din 0 Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Cześć wam, to mój pierwszy i mam nadzieję, że nie ostatni post na tym forum. Quote Link to post Share on other sites
Shane 1 Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 A witamy, witamy ;D I też mamy taka nadzieję. Quote Link to post Share on other sites
Sir Jedi 0 Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Witamy i zapraszamy do pisania Quote Link to post Share on other sites
Duval 0 Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 No, ten, teges. Witam wszystkich, z wyjątkiem ziemniako-rożców, wiecie krzyżówka ziemniaka i jednorożca, one są złe... :D ;D ;D Quote Link to post Share on other sites
Sir Jedi 0 Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 No cóż nie czuję się krzyżówką ziemniaka i jednorożca, więc widać Cię uprzejmie na naszym forum Quote Link to post Share on other sites
Shane 1 Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 Witam wszystkich, z wyjątkiem ziemniako-rożców, wiecie krzyżówka ziemniaka i jednorożca, one są złe... W takim razie jestem zła. Przejrzałeś mnie i moje prawdziwe oblicze. Quote Link to post Share on other sites
Mrozie 6 Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 No, ten, teges. Witam wszystkich, z wyjątkiem ziemniako-rożców, wiecie krzyżówka ziemniaka i jednorożca, one są złe... :D ;D ;D Witamy witamy, chlebem i solą. Quote Link to post Share on other sites
Markusz 0 Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 Witam wszystkich, z wyjątkiem ziemniako-rożców, wiecie krzyżówka ziemniaka i jednorożca, one są złe... W takim razie jestem zła. Przejrzałeś mnie i moje prawdziwe oblicze. wiedziałem!! hahahahahahahahah!!!!! ej siemano! Quote Link to post Share on other sites
Duval 0 Posted April 17, 2009 Report Share Posted April 17, 2009 W takim razie jestem zła. Przejrzałeś mnie i moje prawdziwe oblicze. Wiedziałem, że te istoty gdzieś są. Ci przeklęci bublonici. Potęga tej wiedzy pochodzi z Czarljego (bądź Polakami) Jednorożca, tego co nie uniknął Ble Ble Ble, w trzecim epizodzie jego życia. [tt] - oto pierwsza część. 8) [/tt] Quote Link to post Share on other sites
Sir Jedi 0 Posted April 17, 2009 Report Share Posted April 17, 2009 A skąd przybywasz nieustraszony poszukiwaniu cukierkowej góry? ;D Quote Link to post Share on other sites
Shane 1 Posted April 17, 2009 Report Share Posted April 17, 2009 Pewnie ze Szpicodziury... Quote Link to post Share on other sites
Cedrik 0 Posted April 18, 2009 Report Share Posted April 18, 2009 No, ten, teges. Witam wszystkich, z wyjątkiem ziemniako-rożców, wiecie krzyżówka ziemniaka i jednorożca, one są złe... :D ;D ;D A witam witam w progach EM mam nadzieję, że zagrzejesz tu miejsce na dłużej Quote Link to post Share on other sites
Duval 0 Posted April 18, 2009 Report Share Posted April 18, 2009 Pewnie ze Szpicodziury... Nie prawda, bo z Urwipołciów Mazowieckich. A witam witam w progach EM mam nadzieję, że zagrzejesz tu miejsce na dłużej Może i mi się uda zagrzać miejsca na dłużej, zależy jak internet będzie dostępny na obozach. 8) Quote Link to post Share on other sites
Shane 1 Posted April 19, 2009 Report Share Posted April 19, 2009 Nie prawda, bo z Urwipołciów Mazowieckich. Nie nie. Nie wyprzesz się. Jesteś ze Szpicodziury i już. Quote Link to post Share on other sites
Duval 0 Posted April 19, 2009 Report Share Posted April 19, 2009 Nie nie. Nie wyprzesz się. Jesteś ze Szpicodziury i już. Wyprę się w imię świntego Kabanosa i Latającego Potwora Spagetti. Niech będzie chwała Makaronowemu! Quote Link to post Share on other sites
Shane 1 Posted April 19, 2009 Report Share Posted April 19, 2009 Przeklinam cię w imię Bogumordy - za swe bezczelne kłamstwa zginiesz marnie zatłuczony moim filcowym artefaktem. Jakem wyrocznia. Rzekłam. Quote Link to post Share on other sites
Duval 0 Posted April 19, 2009 Report Share Posted April 19, 2009 Jako, że mój pradziad był prawnukiem, dziecka, z nieślubnego łoża Smegol'a, tak tego, co pół świata latał za pierścieniem. Kpię na twe klątwy. A i mój ekran jest antyplazmatyczny, duży i wypukły. Teraz założymy Kościół Świętego Kosmicznego Chomika. Tak, niech ta nowa organizacja przejmie władze na tym świecie. Będziemy wybierać prezydentów, premierów, papieży i ludzi roznoszących żarcie. Młahahahahaha. Quote Link to post Share on other sites
Shane 1 Posted April 19, 2009 Report Share Posted April 19, 2009 Dobra, enough. Jeśli wyrazisz chęć kontynuowania tematu, proszę do Offtopa . Quote Link to post Share on other sites
Duval 0 Posted April 19, 2009 Report Share Posted April 19, 2009 Dobra, enough. Jeśli wyrazisz chęć kontynuowania tematu, proszę do Offtopa . Powiem szczerze, że nie trzeba. Lecz pokazałem swą kolejną cechę, brak poczucia humoru, który jest nadzwyczaj potrzebny w kontaktach między istotowych. Bo nie każdy jest człowiekiem, przynajmniej osoby mi znajome udowadniają, że homo erectus miał ten mózg. A teraz też troszkę poważnej, dałoby się założyć na forum jakieś grupy, czy coś w ten deseń. Quote Link to post Share on other sites
Wuja 0 Posted April 19, 2009 Report Share Posted April 19, 2009 Ale jesteś nużący. Quote Link to post Share on other sites
Shane 1 Posted April 19, 2009 Report Share Posted April 19, 2009 A teraz też troszkę poważnej, dałoby się założyć na forum jakieś grupy, czy coś w ten deseń. Jakie grupy? :| Quote Link to post Share on other sites
Duval 0 Posted April 19, 2009 Report Share Posted April 19, 2009 Jakie grupy? :| Chodzi mi o to, że np. fani tego i tego. Chociaż to mało ważne. Nawet lepiej zapomnij o tym. :) Quote Link to post Share on other sites
Shane 1 Posted April 19, 2009 Report Share Posted April 19, 2009 Nie widzę w tym sensu. Tym bardziej, że bardziej zależy mi na tym, żeby zebrać jakąś grupę, a nie ją dzielić. Quote Link to post Share on other sites
Duval 0 Posted April 19, 2009 Report Share Posted April 19, 2009 Rozumiem, ja z chęcią się przyłącze ale nie mój warsztat literacki jest dość cienki, co by nie patrzeć. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts