Polinick Posted May 7, 2010 Report Share Posted May 7, 2010 Przerywając tę słodką przepychankę Banał - Mit o Królu Edypie lub "Antygona", Polinejkes vel. Polinik. Po dodaniu "c"... Pamiętam, że w gimnazjum, gdy omawialiśmy na polskim "Antygonę", zrobiliśmy zajęcia w formie rozprawy sądowej. Część klasy broniła Eteoklesa, a część Polinika. Tych drugich było bardzo (wśród nich ja) i strasznie mnie wkurzało, że nikt nie widzi, że biedak był niewinny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sigyn Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 To proste, imię nordyckiej bogini Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MG_Wolferin Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 Pamiętam jedynie, że byłem pijany. ;x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sigyn Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 Pamiętam jedynie, że byłem pijany. ;x hahah to brawo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kot_Behemot Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 Pamiętam jedynie, że byłem pijany. ;x O bogowie! A 18 lat skończone chociaż miałeś, dziecko? :o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MG_Wolferin Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 Pamiętam jedynie, że byłem pijany. ;x A 18 lat skończone chociaż miałeś, dziecko? :o Nie mialem ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sigyn Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 I teraz powinien pojawić się wpis typu "ta dzisiejsza zdeprawowana młodzież..." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MG_Wolferin Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 Taa, Kot pewnie sam nie lepszy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 Ach, ta dzisiejsza zdeprawowana młodzież... : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hazreth Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 Ja byłem zawsze grzeczną młodzieżą, która nie pozwalała sobie na zabawy z niedozwolonymi prawnie w danym przedziale wiekowym używkami, więc ja mam prawo zrzędzić i prawić kazania! ...prawda? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebuuu Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 Ja byłem zawsze grzeczną młodzieżą, która nie pozwalała sobie na zabawy z niedozwolonymi prawnie w danym przedziale wiekowym używkami, więc ja mam prawo zrzędzić i prawić kazania! ...prawda? Prawda, Haziu, prawda. A czy modliłeś się i co niedzielę chodziłeś do spowiedzi? Jeśli nie, to niestety, nie możemy ci udzielić głosu :c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hazreth Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 Prawda, Haziu, prawda. A czy modliłeś się i co niedzielę chodziłeś do spowiedzi? Jeśli nie, to niestety, nie możemy ci udzielić głosu :c Sugerujesz, iż nie istnieją inne etyki aniżeli etyka chrześcijańska, by się w ich obrębie wymądrzać? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kot_Behemot Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 Oh god. No no no no no. NO! NOOOOOOOOOOOOOOOOO!!! Haz, głupcze! Nie mów o religii, bo przebudzisz gravla i zaczną się znowu RANTY :o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Farsa Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 Błagam, tylko nie "Haziu"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hazreth Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 Oh god. No no no no no. NO! NOOOOOOOOOOOOOOOOO!!! Haz, głupcze! Nie mów o religii, bo przebudzisz gravla i zaczną się znowu RANTY :o Oooooh! And these are so much FUN! Graaaaavlu! Błagam, tylko nie "Haziu"... Wygląda na to, ze to zdrobnienie przeszkadza ci bardziej niż mnie ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Farsa Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 W ogóle przeszkadzają mi zdrobnienia, nie tylko to. Moje pisanie to farsa, więc Farsa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrozie Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 A poza tym "Farsy" nie da się nijak zdrobnić. No chyba, że... Farseczka? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matimak Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 A poza tym "Farsy" nie da się nijak zdrobnić. No chyba, że... Farseczka? Farsuniu, Farsiu Mrozu, trochę kreatywności Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MG_Wolferin Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 Farsusieniuczeniuczku :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Farsa Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 Farsiu... Zginiesz, Mat. O Wilku to już w ogóle nie wspomnę. Btw. Myślałeś o tym, żeby się przechrzcić na Wilczan? Byłbyś moim idolem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MG_Wolferin Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 Btw. Myślałeś o tym, żeby się przechrzcić na Wilczan? Byłbyś moim idolem. Boje się, co możesz mieć na myśli z tym "Wilczan" :x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Farsa Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 Czego się boisz? W końcu jesteś większy, więc bez obaw. A to tylko imię, nie będę z jego powodu stać pod Twoim oknem w zimową noc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MG_Wolferin Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 Czego się boisz? W końcu jesteś większy, więc bez obaw. A to tylko imię, nie będę z jego powodu stać pod Twoim oknem w zimową noc. No tak . Ale faktycznie imie fajne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matimak Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 A to tylko imię, nie będę z jego powodu stać pod Twoim oknem w zimową noc. Eee Braciszku, to gra nie jest warta świeczki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Farsa Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 Myślę, że wybrance Wilka mogłaby się nie spodobać taka forma okazywania mu uczuć przeze mnie. ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts