Jump to content

Recommended Posts

Przerywając tę słodką przepychankę ;)

Banał - Mit o Królu Edypie lub "Antygona", Polinejkes vel. Polinik. Po dodaniu "c"... Pamiętam, że w gimnazjum, gdy omawialiśmy na polskim "Antygonę", zrobiliśmy zajęcia w formie rozprawy sądowej. Część klasy broniła Eteoklesa, a część Polinika. Tych drugich było bardzo (wśród nich ja) i strasznie mnie wkurzało, że nikt nie widzi, że biedak był niewinny.

• 7 months later...
  • Replies 174
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ja byłem zawsze grzeczną młodzieżą, która nie pozwalała sobie na zabawy z niedozwolonymi prawnie w danym przedziale wiekowym używkami, więc ja mam prawo zrzędzić i prawić kazania!

...prawda?

Prawda, Haziu, prawda. A czy modliłeś się i co niedzielę chodziłeś do spowiedzi? Jeśli nie, to niestety, nie możemy ci udzielić głosu :c

Prawda, Haziu, prawda. A czy modliłeś się i co niedzielę chodziłeś do spowiedzi? Jeśli nie, to niestety, nie możemy ci udzielić głosu :c

Sugerujesz, iż nie istnieją inne etyki aniżeli etyka chrześcijańska, by się w ich obrębie wymądrzać?

Oh god. No no no no no. NO! NOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!

Haz, głupcze! Nie mów o religii, bo przebudzisz gravla i zaczną się znowu RANTY :o

Oooooh! And these are so much FUN!

Graaaaavlu!

Błagam, tylko nie "Haziu"...

Wygląda na to, ze to zdrobnienie przeszkadza ci bardziej niż mnie ;]