Matimak Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 Myślę, że wybrance Wilka mogłaby się nie spodobać taka forma okazywania mu uczuć przeze mnie. ;D Hmm, ktoś mi wczoraj mówił, ze nie ma takiego wagonu..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Farsa Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 Zgadza się, nie ma takiego wagonu. Ale nie ma też chęci do odczepiania go. ;d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selene. Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 Selene to z mitologii 'księżyc', a także bohaterka trylogii Underworld. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hazreth Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 A jaka jest historia kropki na końcu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matimak Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 Selene to z mitologii 'księżyc', a także bohaterka trylogii Underworld. Zainspirował Cię mit o Senele i Endymionie jak mniemam. Cóż, będzie to mały offtopp, ale potraktuj to, jako prezent muzyczny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Farsa Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 Haz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Superkarpik Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 Serenity i Endymion byli w Sailor Moon, dobrze kojarzę? 8) http://www.youtube.com/watch?v=pU5YWUEgEWA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hazreth Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 Serenity A to z kolei kojarzy mi się Kontynuujemy wątek losowych skojarzeń? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Superkarpik Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 Butterfly! Żartuję, oczywiście kończymy offtop 8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebuuu Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 A jaka jest historia kropki na końcu? Właśnie też mnie to ciekawi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selene. Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Matimak, masz rację I dziękuję za piosenkę, słyszałam ją kilka razy, ale nie znałam tytułu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Farsa Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 No i nie dowiedzieliśmy się, niestety... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kot_Behemot Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Nie powiem, że ta kropka mnie denerwuje i mam ochotę zbanować właścicielkę. Chyba, że istnieje dobre uzasadnienie tej kropki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Farsa Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Cóż, nick jest na tyle...oryginalny, że dopuszczam opcję, iż jakaś Selene (bez kropki) już kiedyś się tu pojawiła. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebuuu Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Cóż, nick jest na tyle...oryginalny, że dopuszczam opcję, iż jakaś Selene (bez kropki) już kiedyś się tu pojawiła. A może stare konto, tylko hasła zapomniała? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matimak Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Ja myślę, że Selene była po prostu przezorna. Zapewne wiedziała, że nick którego używa mógł być wielokrotnie powielany (na fali popularności Underworlda chociażby), tym niemniej ów nick wciąż się jej podobał i nie chciała z niego rezygnować. Dlatego wstawiła kropkę - nicka w sumie nie musiała zmieniać a system rejestracyjny ją zaakceptował. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebuuu Posted January 20, 2011 Report Share Posted January 20, 2011 Ja myślę, że Selene była po prostu przezorna. Zapewne wiedziała, że nick którego używa mógł być wielokrotnie powielany (na fali popularności Underworlda chociażby), tym niemniej ów nick wciąż się jej podobał i nie chciała z niego rezygnować. Dlatego wstawiła kropkę - nicka w sumie nie musiała zmieniać a system rejestracyjny ją zaakceptował. Dobra teoria. Czekamy na odpowiedź od Świe... tzn. od Selene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Farsa Posted January 20, 2011 Report Share Posted January 20, 2011 Chyba dziś nie zasnę, bo się nie dowiedziałam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebuuu Posted January 20, 2011 Report Share Posted January 20, 2011 Chyba dziś nie zasnę, bo się nie dowiedziałam... Wtrącimy Selene. do lochów za sprawienie bezsenności u naszej Królowej :C Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kot_Behemot Posted January 20, 2011 Report Share Posted January 20, 2011 Ja myślę, że Selene była po prostu przezorna. Zapewne wiedziała, że nick którego używa mógł być wielokrotnie powielany (na fali popularności Underworlda chociażby), tym niemniej ów nick wciąż się jej podobał i nie chciała z niego rezygnować. Dlatego wstawiła kropkę - nicka w sumie nie musiała zmieniać a system rejestracyjny ją zaakceptował. Dobra teoria. Czekamy na odpowiedź od Świe... tzn. od Selene. Chyba za dużo siedziałem nad parazytami, bo zacząłem się zastanawiać czemu chciałeś nazwać Selene świerzbem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Farsa Posted January 20, 2011 Report Share Posted January 20, 2011 Kiedy zostałam koronowana i kto w takim razie podprowadził symbol mojej władzy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MG_Wolferin Posted January 20, 2011 Report Share Posted January 20, 2011 Kiedy zostałam koronowana i kto w takim razie podprowadził symbol mojej władzy? [staje z tarczą przed Farsą, jej rycerz] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Farsa Posted January 20, 2011 Report Share Posted January 20, 2011 Już nawet rycerza się dorobiłam, no proszę. Sir Wolfie, jak odnajdziesz moją koronę dostaniesz pół królestwa i... co sobie wybierzesz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebuuu Posted January 20, 2011 Report Share Posted January 20, 2011 Już nawet rycerza się dorobiłam, no proszę. Sir Wolfie, jak odnajdziesz moją koronę dostaniesz pół królestwa i... co sobie wybierzesz. Ja znalazłem tylko symbol Twojej władzy :c http://enklawanetwork.pl/forum/index.php?topic=715.msg10150;topicseen#new Odkąd robisz konkursy na EN jesteś moją królową, a ja Twoim... Nieważne... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Farsa Posted January 20, 2011 Report Share Posted January 20, 2011 Pierwsze słyszę, żebym była "czyjaś", a ktoś mój, ale jeśli już utrzymujesz, że tak jest... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts