Sir Jedi Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 Same wschodnie wieśniactwo, ech ;D . Każdy porządny Wielkopolanin wie, że za Koninem zaczyna się Azja. O! I to jest właśnie, ***** wasza endecka naleciałość. My jesteśmy poznaniaki, a wy obcy i Sobie mieszkajcie na wschodzie. Bleee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted July 28, 2009 Author Report Share Posted July 28, 2009 Poznaniacy zawsze byli szturchnięci lekko Wystarczy się zetrzeć z kierowcami z Poznania ON MUSI PIERWSZY, bo jak nie to mu się niebo zwali na głowę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naler Posted July 29, 2009 Report Share Posted July 29, 2009 Ej tam, poznańscy kierowcy są wporządku, chyba, że zetkną się z kierowcą, którego rejestracja zaczyna się na "W" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Jedi Posted July 29, 2009 Report Share Posted July 29, 2009 Znam bardzo dobrze jednego kierowcę z Poznania i muszę przyznać, że czuję się z nią w samochodzie bardzo bezpiecznie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inheritor Posted July 29, 2009 Report Share Posted July 29, 2009 SJ, bo to Twoja dziewczyna ;p. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Jedi Posted July 29, 2009 Report Share Posted July 29, 2009 Wiadomka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cedrik Posted November 2, 2009 Report Share Posted November 2, 2009 Ha, Sj namawiał mnie bardzo do pospamienia na forum, więc i tu się dopiszę z przyjemnością. Skąd żem się wziął? Skąd jestem? Odpowiedź na pierwsze pytanie jest prosta: Skąd się wziąłem? Prawdopodobnie z porodówki i innych czynności przed nią, ale nie mogę tego powiedzieć na pewno, bo, niestety nic nie pamiętam... poza jednym mglistym czymś, co równie dobrze mogło być snem ;> Drugie pytanie, to, o które Wam chodzi jest już bardziej skomplikowane... Skąd ja? Kraków! Piękny, klimatyczny Kraków. Wiem, że tu sam jestem pod tym względem (bo i nikogo chyba z Krk nie ma?), przez co miejsce to staje się jeszcze bardziej atrakcyjne. Uff uff. No, to napisałem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MossGrande Posted November 3, 2009 Report Share Posted November 3, 2009 Swoją obecnością zasilę nieco skromną ekipę rodem z Torunia. Tyle. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
araszmaras Posted March 12, 2010 Report Share Posted March 12, 2010 Muszę rozczarować obecnych i nie dodam żadnej nowej mieściny na mapie tutaj zalogowanych... także jestem z Brodnicy (aczkolwiek lata spędziłem w Toruniu i Bydgoszczy). Miasto biznesu i seksu? hahahah:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viear Posted April 18, 2010 Report Share Posted April 18, 2010 Kojarzy ktoś Kraków? Takie małe miasteczko na południu Polski, gdzie kiedyś szalały pokaźnych rozmiarów bestie, kryjące się po jaskiniach pod ludzkimi sadybami. Nu, stamtąd właśnie jestem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane Posted April 18, 2010 Author Report Share Posted April 18, 2010 To pewnie masz tam dzisiaj niezły kocioł :| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viear Posted April 18, 2010 Report Share Posted April 18, 2010 Nie wychylam nosa poza 'próg'. Choć na szczęście mieszkam na obrzeżach, więc zamiast zgiełku żałobników słyszę wesołe ćwierkanie ptaszków. Kocioł by był, gdyby przyleciały wszystkie Obamy i inne Merkele - mógłbym cały dzień stać w ogródku i non stop machać samolotom. Przynajmniej byłoby trochę cienia^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cedrik Posted April 18, 2010 Report Share Posted April 18, 2010 Czy ja wiem, czy taki kocioł? Ja mieszkam z kolei koło rynku i jak na razie jest w miarę ok. Na rynku - to co innego. Kocioł się zacznie, jak ta cała dzicz będzie wyjeżdżać ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bardal Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 Widzę, że główne siły EM to środek, środek-północ kraju Ja dopisuję się ze strony Bydgoszczy. Z innej beczki... Brodnicę swojego czasu często odwiedzałem jako kurier z Dhl, także miasto jest mi bliżej znane Jak również korek na wlocie od strony Torunia ;/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inheritor Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 Heh, nasze słynne korki, piekna sprawa ;p. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matimak Posted May 12, 2010 Report Share Posted May 12, 2010 Tak, te ulice Brodnicy, wiecznie wręcz epicko zakorkowane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MG_Wolferin Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 Okolice Gorzowa Wielkopolskiego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sigyn Posted December 31, 2010 Report Share Posted December 31, 2010 Wszyscy prawie z Brodnicy :o A ja się wyróżnię bo jestem z południowo-zachodniej części kraju . Dokładnie z Pieszyc, ale wątpię czy to będzie cokolwiek Wam mówiło . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matimak Posted December 31, 2010 Report Share Posted December 31, 2010 No ja muszę zaktualizować dane. Obecnie jestem z Bydgoszczy i to już tak pewnie ozstanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenalee Posted December 31, 2010 Report Share Posted December 31, 2010 Ja pochodzę z bardzo małej miejscowości, a w zasadzie ze wsi - z Borowej. Jest to naprawdę mała wioska w okolicach Bełchatowa. W zasadzie bliżej mi do Szczercowa, ale jest to miasto, którego praktycznie nikt nie potrafi skojarzyć, a Bełchatów jest chyba bardziej rozpoznawalny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ludmo Posted December 31, 2010 Report Share Posted December 31, 2010 Płock. Takie małe miasto z Orlenem, wielokrotnymi mistrzami Polski w piłce ręcznej i sarkofagiem Krzywoustego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrozie Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 A ja się wyróżnię bo jestem z południowo-zachodniej części kraju . Dokładnie z Pieszyc, ale wątpię czy to będzie cokolwiek Wam mówiło . O, krajanka z Dolnego Śląska. Pieszyce są blisko czego? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MG_Wolferin Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 A ja się wyróżnię bo jestem z południowo-zachodniej części kraju . Dokładnie z Pieszyc, ale wątpię czy to będzie cokolwiek Wam mówiło . O, krajanka z Dolnego Śląska. Pieszyce są blisko czego? Świdnicy jak mniemam, ale nie daje pewnosci ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonky Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 Maków Mazowiecki. Czteropak temu, kto wie, gdzie ta mieścina leży (oczywiście bez sprawdzania ). Płock. Takie małe miasto z Orlenem, wielokrotnymi mistrzami Polski w piłce ręcznej i sarkofagiem Krzywoustego Płock?! Toż to o rzut beretem! Kurdę... może się pospieszyłem z tym czteropakiem? choć okolice typu Przasnysz czy w końcu Ostrołęka są bardziej znane. A najbliżej (ze znanych miast) owemu Makowowi do... Warszawy? 80 kilometrów wszak to godzina jazdy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sigyn Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 A ja się wyróżnię bo jestem z południowo-zachodniej części kraju . Dokładnie z Pieszyc, ale wątpię czy to będzie cokolwiek Wam mówiło . O, krajanka z Dolnego Śląska. Pieszyce są blisko czego? Świdnicy jak mniemam, ale nie daje pewnosci ;p Wilczek ma rację . Ewentualnie Dzierżoniów/ Bielawa ale to takie mało znane miasta w sumie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts